Ēdienkarte
  • Veģetāriešu
  • Ass
  • Sezonas

Restorāna BANGERT’S firmas ēdiens: mazsālīta Pelču forele ar marinētām celmenēm, diļļu krēmu, Kuldīgas rupjmaizes tostu un eruku

WHITE-2018-by-Liene-Petersone-481 WHITE-2018-by-Liene-Petersone-482

€ 9.20

Lapu un dārzeņu salāti ar plāni sagrieztiem, kūpinātiem buļļa pautiem, parmezāna sieru un sīpolu vinegretmērci

€ 6.80

Krāsnī ceptas bietes ar lapu salātiem, zemesriekstiem, čia krauksķi, vīna āboliem, medotām citronu pērlēm un garšaugu mērci

€ 6.50

Lapu salāti ar zaļumu sviestā ceptām Argentīnas tīģergarnelēm, ķirštomātu konfitu, marinētu gurķi, Parmas sieru un zaļumu eļļu

tigergarneles

€ 9.80

Strausgaļas tartars ar marinētu gurku, sīpolu salātiem un maizes tostiem

€ 9.70

Marinētu krāsaino biešu karpačo ar zaļumiem, kazas sieru, zemesriekstiem un sinepju medus mērci

€ 7.30

Cepts kamambēra siers ar grenadīnā izturētiem lazdu riekstiem, bumbieriem, korejiešu burkāniem un rabarberu ievārījumu

€ 6.50