Ēdienkarte
  • Veģetāriešu
  • Ass
  • Sezonas

Zemā temperatūrā gatavotas cūku ribiņas ar zaļumu sviestā ceptiem kartupeļiem un brūkleņu mērci

WHITE-2018-by-Liene-Petersone-492

€ 9.80

Latvijā audzēta brieža gaļas burgers ar kartupeļu daivām un tomātu mērci 100g/200g

WHITE-2018-by-Liene-Petersone-480

€8.90 / €12.00

Jēra kājas steiks ar kartupeļiem, batātēm, sparģeļiem, karamelizētu pastinaku un piparmētru sarkanvīna glazūrmērci

€ 15.00

Cepta Pelču forele ar kartupeļiem, siltajiem kāpostu salātiem un ķimeņu mērci

€ 12.90

Zandarta fileja ar pērļu grūbām, spinātiem, krēmsieru un sparģeļu sīpolu vinegretmērci

€ 12.00

24 h gatavots lielopa vaigs ar kartupeļiem, batātēm, sparģeļiem, karamelizētu pastinaku un sarkanvīna glazūrmērci

€ 9.20

Snēpelē audzēta strausa gaļas steiks ar krāsainiem burkāniem, dūmotām bietēm un sarkanvīna glazūrmērci 160g/300g

€19.60/ €29.30

Aunazirņi ar sēņu trifeļu pastu, šitaki sēnēm un spinātu spanakopitām

€ 7.90

Pērļu grūbas ar kamambēra sieru, sparģeliem un pastinaka čipšiem

Attachment1 (13)

€ 7.90