Ēdienkarte
  • Veģetāriešu
  • Ass
  • Sezonas

Zemā temperatūrā gatavotas cūku ribiņas ar zaļumu sviestā ceptiem kartupeļiem un brūkleņu mērci

WHITE-2018-by-Liene-Petersone-492

€ 10.80

Latvijā audzēta brieža gaļas burgers ar pašu gatavotu maizi, batātēm un tomātu mērci

100g/200g

€9.00 / €12.50

Cepta Pelču forele ar kartupeļiem, siltajiem kāpostu salātiem un ķimeņu mērci

€ 13.60

24 h gatavots lielopa vaigs ar pastinaku, dzelteno burkānu, tomātu, Eringa sēni, selerijas sakni un sarkanvīna glazūrmērci

€ 11.20

Zandarta fileja ar pērļu grūbām, spinātiem, krēmsieru un sparģeļu sīpolu vinegretmērci

€ 12.90

Pērļu grūbas ar kazas sieru, sparģeliem un pastinaka čipšiem

€ 8.20

Sēņu ragū ar krēmsieru, plaucētu olu, parmezāna čipsi un grauzdētām kaņepju sēklām

€ 8.30

Jēra kājas steiks ar pastinaku, dzelteno burkānu, tomātu, Eringa sēni, selerijas sakni un sarkanvīna glazūrmērci

/Rump steak/ Īrija ~200g

€ 15.60

Liellopa BIO karbonāde ar pastinaku, dzelteno burkānu, tomātu, Eringa sēni, selerijas sakni un sarkanvīna glazūrmērci

/Striploin steak/ Latvija, Kuldīgas novads "Kolumbi" ~250g

€ 18.70

Snēpelē audzēta strausa gaļas steiks ar pastinaku, dzelteno burkānu, tomātu, Eringa sēni, selerijas sakni un sarkanvīna glazūrmērci

/Ostrich steak/ Latvija, Snēpeles pagasts "Nornieki" ~ 160g/300g

€ 21.50/ €29.80